Vores kunder siger

Vi har igennem efterhånden en del år haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med Data-Link, som vi har outsourcet supporteringen af vores netværk, arbejdsstationer og servere til. Når vi har problemer med vores IT, er Data-Link hurtige til at rykke ud – både til vores hovedkontor syd for Århus og til vores fabrik i Troldhede. Men ofte klarer vi det igennem den nemme og smidige kundesupport, hvor de hjemmefra lokaliserer og løser eventuelle fejl og problemer, så vi kan kome videre.”

Troldtekt A/S producerer Troldtekt akustik, som anvendes til lydregulerende loftsbeklædning i de fleste typer byggeri.
Læs mere på: troldtekt.dk

Ulla Nørgaard Jensen

Ulla Nørgaard Jensen

Regnskabschef

Samarbejdet med Data-Link strækker sig helt tilbage fra engang i 90’erne, hvor de var med til at bygge vores IT-systemer op. Siden er der løbet meget vand i åen, men Data-Link er fortsat garanter for, at vores systemer kører optimalt, både vores normale kontorsystemer og vores økonomisystemer. Når vi ringer, så ved de, at vi mener det alvorligt, og så rykker de ud. Og prisniveauet – det er det, jeg kalder for vestjyske priser.”

Kallesoe Machinery A/S er en nordeuropas største producenter af specialmaskiner, industrianlæg og højfrekvenssystemer.
Læs mere på: kallesoemachinery.dk

Bruno Kallesøe

Bruno Kallesøe

CEO

Datalink har siden 2009 været vores IT-partner. Vi har en it-mand ansat, men nogle gange skal de mere komplicerede ting løses med kompetent, faglig og opdateret viden fra Data-Link. De sørger for en smidig infrastruktur blandt vores servere og arbejdsstationer både i Danmark, USA, England og Tyskland. Supporten er altid nær – for os i Danmark kommer de, hvis vi ringer, men de yder også god fjernsupport til vores udenlandske afdelinger. Derudover passer de godt på vores data ved at lave backup til os hver nat. Vi føler os trygge.

Landia er en af verdens førende producenter af chopper-pumper, propelomrørere, beluftningssystemer og avancerede procesanlæg, som bruges til mange forskellige brancher, hvoraf de vigtigste er landbrug, spildevand, biogasanlæg og fiskeindustri.
Læs mere på: landia.dk

Allan H. Jensen

Allan H. Jensen

IT ansvarlig

De sidste 8-9 år har Data-Link været vores IT-partner. De hoster vores backup og står for alt udstyr, netværk og mailopsætning til vore medarbejdere. De krav vi stiller opfyldes til fulde af Data-Link! De er hurtige til at komme, når vi har problemer og vi får altid problemerne løst. Desuden er de reelle og yderst troværdige, hvilket betyder rigtig meget.

Onecollection producerer design møbler og leverer design løsninger af høj kvalitet i samarbejde med anerkendte designere.
Læs mere på: onecollection.com

Inge Loftager Kristensen

Inge Loftager Kristensen

Regnskabschef

Kontakt os for et uforpligtende tilbud