Om Data-Link ApS

Data-Link er en professionel IT-virksomhed, som sælger kvalitetsløsninger og servicerer og supporterer kunderne på et højt fagligt niveau.

Vores kunder skal opleve en høj grad af nærhed og tilgængelig hos Data-Link således at vi hurtigt og smidigt kan løse enhver IT-mæssig udfordring hos dem.

Enhver opgave løses individuelt med udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Vi ønsker at fremstå som et naturligt valg for mindre og mellemstore virksomheder i det lokale og regionale område inden for IT-området.

Det hele startede tilbage i 1997 og drives i dag af Tomas Dybdahl og Kasper Kristensen.

På det tidspunkt var IT fortsat i sin vorden hos mange virksomheder, og idegrundlaget var at hjælpe og servicere mindre og mellemstore virksomheder i det lokale og regionale nærområde indenfor en bred vifte af IT-områder.

Det er det fortsat, men viften af produkter og services er blevet betydelig bredere igennem årene, ligesom medarbejderstaben også er udvidet til i dag at bestå af seks fagligt kompetente og erfarne medarbejdere, hver med sine specialer.

Vores værdier

Tilgængelige
Vores kunder skal vide, at vi altid er klar til at servicere og hjælpe – f.eks. ved nedbrud eller lignende. Vi er tæt på dem og aldrig længere væk end den nærmeste telefon.

Troværdige
Data-Link er på alle måder er til at stole på – vi holder de løfter, vi giver. Hos os er et ord et ord, og vi ønsker på alle måder at blive opfattet som en troværdig virksomhed, som vores kunder og leverandører er trygge ved at samarbejde med.

Fleksible
Vi er en særdeles fleksibel virksomhed, som løser de udfordringer, vi stilles overfor – også selv om arbejdet foregår ud over normal arbejdstid. Vi udvikler gerne kundespecifikke løsninger, som lige præcis tilpasses den enkelte kundes behov.

Kompetente
Vi er en kompetent og kvalitetsbevidst virksomhed, og ønsker på alle måder at blive opfattet sådan – både i relation til de produkter og services vi yder, og i den måde, vi i øvrigt håndterer vores samarbejdspartnere.

Serviceorienterede
Vi skal til enhver tid opleves som en serviceorienteret og kundeorienteret samarbejdspartner og vores kunder skal opleve, at vi vil gøre alt for at løse konkrete IT-opgaver på den for dem mest optimale måde.

Find en medarbejder

Tomas Dybdal

Tomas Dybdal

Partner

Direkte tlf.: 9675 0001
td@data-link.dk

Kasper Kristensen

Kasper Kristensen

Partner

Direkte tlf.: 9675 0004
kk@data-link.dk

Simon Pedersen

Simon Pedersen

Systemkonsulent

Direkte tlf.: 9675 0005
sp@data-link.dk

Jonas Kjær Villumsen

Jonas Kjær Villumsen

Datatekniker elev

Direkte tlf.: 9675 0006
jkv@data-link.dk

Niklas B. Hansen

Niklas B. Hansen

Datatekniker elev

Direkte tlf.: 9675 0007
nbh@data-link.dk

Steven Mathiasen

Steven Mathiasen

Supporter

Direkte tlf.: 9675 0003
sm@data-link.dk